ʻaoʻao_head_bg

Nā ʻōlelo aʻoaʻo no nā pahu ea

Nā ʻōlelo aʻoaʻo no nā pahu ea

Hoʻopaʻa loa ʻia ka pahu ea mai ka overpressure a me ka overtemperature, a pono nā limahana e hōʻoia i ka hana maʻamau o ka pahu mālama kinoea.

ʻAʻole ʻae ʻia ka hoʻohana ʻana i nā lapalapa ākea a puni ka pahu hoʻopaʻa kinoea a i ʻole ma luna o ka pahu, a pāpā ʻia ka hoʻohana ʻana i nā lapalapa ākea e nānā i loko o ka ipu.Ke kaumaha ka pahu mālama kinoea, ʻaʻole ʻae ʻia ka mālama ʻana, hammering a i ʻole ka hopena ʻē aʻe i ka pahu.

Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia nā mea hoʻoheheʻe ʻaila-lubricated a wehe ʻia i ka wai.

Nā ʻōlelo aʻoaʻo-no-air-tanks

ʻO ka ʻaila ʻaila, ka wai mahu, a me ka nui o nā ʻāpana paʻa a me ke kiʻekiʻe o ka neʻe ʻana o ka ea i hoʻopaʻa ʻia e like me ka appendix o GB/T3277-91 "General Compressed Air Quality Grades" Ma hope wale nō o ka hoʻolako ʻana o A hiki ke komo i ka pahu mālama kinoea. .

I ka ʻike ʻana i ka pilina ma waena o ka ʻaila a me ka ea i loko o ka ea compressor, ke kiʻekiʻe loa ka mahana, ua maʻalahi ka hoʻoulu ʻana i nā waihona kalapona e hoʻā a me ka ʻenehana pahū ʻana o ka aila, ʻo ka ea i hoʻopaʻa ʻia e komo i ka pahu mālama ea. pāpā ʻia e ʻoi aku ma mua o ka mahana hoʻolālā o ka pahu.I mea e pale ʻole ai i ka wela o ka hoʻokuʻu ʻana, pono e nānā mau ka mea hoʻoheheʻe ea i ka mea pani pani ʻoi aku ka wela, e nānā mau i nā wahi hoʻoili wela (nā kānana, nā mea hoʻokaʻawale, nā mea hoʻomaʻamaʻa) a hoʻomaʻemaʻe iā lākou.

No nā mea hoʻoheheʻe aila, pono e nānā mau ʻia nā paipu āpau, nā ipu a me nā mea pono ma waena o ke awa hoʻopau a me ka mahana o ka ea i hoʻopaʻa ʻia o 80 degere e hoʻopau pono i nā waihona kalapona.

ʻO ka hoʻohana ʻana a me ka mālama ʻana i nā pahu mālama ea a me nā mea hoʻoheheʻe ea e pono e hahai pono i ka "Safety Rules and Operating Procedures for Fixed Air Compressors", "Safety Requirements for Volumetric Air Compressors" a me "Safety Requirements for Process Compressors".

Inā ʻaʻole hoʻokō ka mea hoʻohana i ka pahu mālama kinoea i nā koi a me nā ʻōlelo aʻo i ʻōlelo ʻia ma luna nei, hiki ke kumu i nā hopena koʻikoʻi e like me ka pau ʻole o ka pahu mālama kinoea a me ka pahū.


Ka manawa hoʻouna: Sep-07-2023

Waiho i kāu memo:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.